Wednesday, 30 March 2011

penyakitMIRRORmirrow

ASSALAMUALAIKUM

kepada : pesakit mirror mirrow
daripada : doktor mirror mirrow


mood : mainmain cermin jom

galgal alergic tengok cermin

Simptom-simptom anda dah terkena this double 'M' disease :

1) bila anda nampak cermin , anda tertarik ke arahnya *walaupun jauh
2) bila anda nampak cermin , anda terus membetul-betulkan rambut or pakaian anda *kasi hot sket
3) bila anda nampak cermin , anda mula meraba-raba poket *cari camera or phone
4) bila anda nampak cermin , anda ajak kawan anda lalu dekat situ *ececey , kononnnnn
5) bila anda nampak cermin , anda berdiri betul2 depan dia , anda senyum , SNAP ! *kompem anda dijangkiti mirror mirrow. *anda harus di quarantine kan  HAHA 


boiboi pun sama je . jangan taw gelak je .haha


Rawatan daripada Dr Mirrormirrow :

1) sila elakkan daripada meng'usha cermin *jeling2 tape.
2) sila elakkan pergaulan dengan pesakit double 'M' *penyakit ini berjangkit , tak caye tryla rapat dengan pesakit ni , kompem anda berjangkit
3) sila elakkan simpan camera or phone dalam poket *nampak cermin , buang je camera terus 
4) sila pastikan anda telah memuji-muji diri depan cermin sebelum keluar bilik *tadela batak tengok cermin kat luar
5) sila say 'hai' to the mirror and then , blah *cermin tak hot pon , baik kau snap picture sorang2 


Moral of the story : cermin ada dimana-mana sahaja , baik di rumah mahupun di tepi jalan . sila behave yourself . kalau dah tak boleh pulih jugak daripada penyakit ni , nampak cermin , kau campak batu terus kat cermin tuh . *pesanan ini ditaja oleh DR mirrormirrow . sekian .

6 comments:

Theye said...

apaakter...bw jer cermin tu kehulu kehilir 24jam...
ala2 mcm bw ic ke hujung dunia gitu..
so..nmpk cermin lain.taderlah nak heran sgt kan2

cloud9 said...

gud idea fazzz. bawak cermin panjang tuhhh rata2. bukn kete sorg je bley tgk . org len pon bley tumpg . sharing is loving .haha

Theye said...

setuju!!!
p/s:tp utk kat u nih..yanalah bw kan tukfaz..
faz xsanggupnak herat cermin yang berat2 tu merata2

cloud9 said...

haaha. yelaaa. sume yana annnn :P

Arimi/KimiWarrior said...

cisseng curi gmbr! kena saman ni! hahahaha

cloud9 said...

i cuwik kt FB which is for public view. so, public bleyh amek sesuke ati. mlainkn, anda bwt private !! haha ;D thx 4 bein my model btw !! :D