Friday, 25 March 2011

BFF saya

ASSALAMUALAIKUM

daripada : BFF
kepada : BFF

mood : bangga

Sesungguhnya , di pagi yang indah ini , saya ingin menyatakan kebanggaan saya kepada teman sehidup semati saya iaitu ENGKU SOFIA NADHIRAH. Dia dia kan , dah menang contest kat ayunayunar belong. contest my style ape tah :P seriously , dia omey angat awww . Tak percaya ke hah?


saya dah cakap dah cantik  awak tak percaya 

Kalau nak tahu *kalau nak tahulah, tamotamo tape . saya dan sofia dah kenal since kat MRSM PC lagi . Mula kawan kutuk sama kutuk :P tetebe , jadi kawan baik plak kan . Best sangat kawan dengan dia ni . 


she cries and laughs with me
she shares stories with me
she knows me well
she is a good listener and advicer
she is totally the best person i had ever know 


time hingushingusan MRSMPC

we share many things together

dinner n movie together

sleepover

celebrate birhday together

<3 yanasofia  <3

nak berkawan memang senang. nak kawan ramairamai pun memang senang tapi , nak cari kawan yang faham dan terima baik buruk kita bukan senang . kawan yang sanggup dengar semua masalah yang tak ada kena mengena dengan dia , dengar pula pagi pagi buta . bukanbukan senang nak cari kawan yang sanggup menangisgelak samasama dan pujuk kita malammalam sedangkan dia pun busy dengan masalah dia .

well ,thanks to sofia , she is always there for me . :)

4 comments:

nadiahidris said...

sofia je ke?? sob2.. :(

yanadimple said...

alolo syggggku. u r my best fren jugkkkk!!!! <3 ni cuma mcm fokus tukkk dye ade blogggg .jgn majuk majukkk.. muah muahhh :)

cheqwa said...

kawan baik sampai muka pon hampir sama ^_^

yanadimple said...

yekee sme??? hahah da mcm adk branikkk nihaaa <3