Tuesday, 2 August 2011

movie tyme eheheh~30days challenge

ASSALAMUALAIKUM

30 DAYS CHALLENGE

2nd Day

~My Favourite Movie~

.........................................................................................................................

..................................................................................................

....................................................................

...................................................

................................

..............

...

.

TADAAAA



PELAKON FAVOURITE 

AMANDA BYNES

CHANNING TATUM


Y y y y this movie is my fevretooo eh?? HEHE. sebab cerita ni memang lain dari yang lain la. This movie about this one girl yang gila main bola. Dia macam ala ala tomboy and not really lady-like. 

Suddenly, girl team dia kena cut, so dia pegi menyamar sebagai kembar laki dia and join pasukan bola dekat sekolah lain dan lawan dengan pasukan laki sekolah lama dia.

Cerita ni memang kelakar, lakonan tak cover cun langsung. Memang selekeh la bila dia terpaksa bertukar jadi laki.

Finally, dia macam terpaksa reveal kan siapa dia sebenarnya bila dia dah fall in love dengan roomate dia sendiri. WAHWAH   >.<

Dia juga bertukar menjadi semakin feminine bila dia berusaha merebut hati crush dia tu. HAHA

Kalau nak tahu best ke x lagi, kena la try usha cerita ni okay.

pilih pilih nak mana :P

sweet couple <3

At the football field

SHE'S THE MAN TRAILER

ENJOY THE MOVIE 

>.<

11 comments:

Popoi said...

mcm best jep,, kih2~~ ^^

Apple Zara said...

Tak pernah tengok cerita ni :)

LyaLuna said...

@popoi : beshbeshhh try la tgk k ;) heehee

@apple zara : ta pena ehhh. tgk laa.. funfun n intrsting. sy siap ade cd agikk. cite dye klaka n len dr yg le ^^,

muhammadfathimarzuki said...

cter nieh mmg best. da lama tngok. . .2 tahun lpas rasa. tp still simpan dalam lappy. . .huhu. . .best!. .

LyaLuna said...

@muhammadfathimarzuki : yeahyeah. da lama cite niii. but still besh klau tgk lagi knknkn. sy pon still ade lg cite nehhh smpn jeee. very funny la tat girl lam cite nehhh :)

phoged (dk4me) said...

da tgk!! best~

LyaLuna said...

phoged : beshhh beshhh kn. heehee :)

sifu im said...

mak ai body 3 org tu..berketul giler..cam aku hahaha

Acik said...

... and he's the lady?
heheheeee

rathiqah azmira rosli said...

takpenah tgk tapi tau mesti best.ill try to watch this movie soon.hehe

LyaLuna said...

@sifu im : heehee tula pasai ketul2 ayam tull :P ooowhh really mcm awk ehh?? wahwah kuat gyme nehhh haha

@acik : hahah oooh tebalik plakkk ehhh. haaahaa niceyyy awk

@rathiqah : ooowh u shud watch it. mmg funny tis movie n vry intrstng. sweet alsooo heeheee oidoki :)