Sunday, 7 August 2011

natang as pet shaye~30days challenge

ASSALAMUALAIKUM

30 DAYS CHALLENGE
~day 7~
~A photo of an animal I’d love to keep as a pet~


TADAAA 

mempersembahkan 
>.<


CIK POLKA DOT
Nak minta tolong guard rumah bleyta?? 
HAHA
natang ni macam hebat lah, dah la lari lajulaju
penglihatan tajam kalah pisau lipat
kalau pencuri masuk rumah senang sikit
takpayah bagi makan kat dia dah
makan la pencuri tu sampai buncit
HAHA
1more thing, ILOVE POLKADOT 
^^,


CIK LEHER OVER
unik kan natang neh
dahla leher over panjang
kaki pun nak panjang
sies tamak 
boleh buat gimnastik plek tuhhh
kalau buat pet ni masyuk
mintak tolong betulkan arial tv 
takpun usha kalau2 ada orang mengendap kat bumbung knknkn
>.<


CIK JELIR LIDAH
Natang kulit licin bersinar-sinar *nak petua boleh? :P
sumpah geli kededek dengan dia
tapi kan, sebab ramai yang macam takut dengan dia
saya kalau boleh tamo takut dengan dia
if ade situation jumpa benda ni boleh saya tolong kan
*cewah jadi superheroin jap
:P


CIK SMILEY
shuke shuke yang nehhh 
>.<
kalau perasan dia sentiasa senyum je kan
sangat frenly and mesra pengguna
HAHA
nati kita date dalam air shameshame k pomizz


CIK BISING
Parrot ni suka lah warna-warni kat bulu dia tu
Kalau tak cukup pencil colour boleh pinjam bulu dia kan
:P
lagi, saya suka natang yang boleh respon dengan saya
so, nati boleh borak kedai kopi pagi sampai malam 
pasal drama kehidupan kan
HAHA


CIK SOMEL
Dah lama dah usha sugar glider neh.
HAHA
Akan datang nak bela yang ni lah
:P
Nak bawak rata-rata
senang nak simpan dalam pocket kan
Uniknya natang ni, dia beyyyak rata-rata
HEEHEE
mata besau dia tu, sungguh menawan
dan telinga capang
hidung meyah
wawahhh sangat lain dari yang lain
mulut tak bising sangat
suka tengok kerenah dia lari sanasini
dan panjat sanasini
dan suka tepek kat tuan dia
<3

....................

Okay, cukup cukup
dah macam ZOO dah rumah ni
>.<

8 comments:

eddy syrol said...

suke cik smiley tu..huhuhu

jemput singgah sini
SEGMEN PERTAMA EDDY SYROL

LyaLuna said...

@eddy syrol : aahhhhh shuke betuii ^^, okay sy terjahhh :)

sergeant keroro said...

yang comel tu...

eeeee <3

LyaLuna said...

@sergeant keroro : sugr glider keee??? heehee <3 awk ade kee??? share jomm ngn shaye plishhh haha >.<

rudy_tensai said...

try la xbg mkn mr. polka dot tu...belom sempt mkn pencuri tu.. die mkn awk dulu..

nice imagination btw... =p hehehe

-sy yg ikhlas komplen-

LyaLuna said...

@rudy tensai : oohh. lau cetu pe kate awk tlog bg mkn kt dye. bleyhh?? sy syg tgn sy nehh >.< *ikhlas reply*

rudy_tensai said...

ape yg buat awk rase sy x syg tgn sy? cube explain hahaha

-sy yg ikhlas berterus terang-

LyaLuna said...

@rudy_tensai : sbb sy ase, sy ag syg tgn sy dr awk haha *ikhlas mengaku