Tuesday, 26 July 2011

Ben Ashaari ajak join bloglist blogger baru

ASSALAMUALAIKUM

Menmen tuka link la plekkkk >.<


Abang BEN ASHAARI encem tufffyyytuffy ajak join bloglist blogger baru lewwleww. HAHA. Nak join laju-laju sebab nanti terlupa dan terleka melayan kebusyan nak melayan kerenah family, kucing, rumah tangga jiran, nak jahit baju kurung dan fikir masa depan lagi nihaaaa. Busy betul *yeeelaaa sangat. Segment BEN ASHAARI memang selalu kejap-kejap je sampai 10 malam. So, siapa nak join just klik banner jela. Kita akan tuka-tuka link dengan blogger lain. Wahwah kawan baru lagiiiiiiiiyiiiyyy  >.<

p/s : saya suka main main tangg orang. Sape suka kena tagg bleyhla kankankan geng saya :)

jom ngorat ramai-ramai
 haha

CHOW

38 comments:

Lulu Caldina said...

Sudi tak bertukar link dengan lulu?

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

..cik gugu.. said...

jom tukar link ngan gugu..

http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

lau setuju bls di ruangan kumen ;)

gugu akan letakkn blog kOwg di bloglist suka sama suka ;)

Adylia Qarissa said...

jemput datang yea :)

http://kasihsuci-whh.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Twinx said...

jom tukar link :)

http://dyracunning.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Farid Haron said...

saya suka berterus terang ;)

jom singgah page faridismphotography di facebook !

http://www.facebook.com/faridismphotography

H.J said...

saya nak tukar link dengan kamu..siap dah masuk list da..hehe

yanadimple said...

jommm sume !!! ramai2 mehh sy ltk lam bloglist comel syyy syy syyy heehee. fllw korg sume k. sng kcu korg >.<

Acik said...

jom tukar link ngan acik!

http://pimpintangan.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

kemboja said...

jom exchange list

soooooour said...

tangg pun boleh..hehehe...

Nadzirah K. said...

jom tukar link dengan saya:)
kalau setuju,sila balas di ruangan komen saya...hehehe
follow u..
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

selendang merah said...

jom tukar link blog dengan saya...kalau berminat leh bg taw saya yew...nanti saya masukan link awk dalam bloglist gegar blog terbaek...

http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Cik Ceria said...

jom tukar link ^_^

http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Muhamad Zaki khairul said...

jom tukar bloglist. suka sama suka. :)

Acik said...

tq. acik dah letak link ini dlm bloglist acik. :)

yanadimple said...

haihai sumee sonokkknyeww.. heeehee. yana da fllw korg sume spya sng na kcu korg n yana da ltk sume dlm bloglist intai dorang tawtaw. kalau tade link korg cmmnt dlm nxt entry yana k :)

<3 <3 <3

::Princess Keymah:: said...

hi..

jom tukar link,nak?

http://princesskeymah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Rahmad said...

jom tukar..?

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

..cik gugu.. said...

sudah letak kamu di bloglist suka sama suka ;)

bella_bumbum said...

jum (:
dah letak awak dalam bloglist dah :D

Nor Shazana said...

sy pn dah list kan blog ni. TQ yup.:)

soooooour said...

semangat2!

Rahmad said...

blog yana dh masuk dlm bloglis sy..

ble cek kt bloglist oh blogger..

yanadimple said...

haihai sumee >.< thx k. korg dlm bloglist yana daaaa ^^, *intai dorang*

Dayanqphrofile said...

jom tukar2 link..follow me yah..

http://selendanqpelangi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Atika Farha ;D said...

saya setuju. dah masuk link bgtau yeah. pastu saya akan segera masukkan link awak dalam bloglist saya dan bgtau awak :)

yanadimple said...

haihai sume. sy da msukkn k :) wink

Dayanqphrofile said...

HAI DEAR..SAYA DA MSUKKAN KAMU DLAM BLOGLIST SAYA..

Atika Farha ;D said...

saya dah masukkan link blog anda di bahagian 'JOM TUKAR LINK pt 2 :)'

kim heeruul said...

malas ar nk join..keh keh keh..=)

yanadimple said...

okey shume. syggg ketat ketat. heehee.

kim : mmg awk nehhh. nnyi lagu korea je ajen kn kn kn :P

Daring Women said...

kita suka

http://khaulahazwa.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-sapa-nak-join-bloglist-aku.html

leyzajamil said...

salam singgah sini, kita berTUKAR!!!

linda a.k.a ibusumaiyah said...

salam...tq sudi tukar link ngan ibusumaiyah..:)...nanti leh selalu lawat..:)

yanadimple said...

da fllw korg n ltk lam blglist comeycomey tawwww :)

♥ Cik Emma ♥ said...

yeh.. ok.. saya tukar nagn awak :)

http://cik-emma.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

♥ Cik Emma ♥ said...

follow skali :)

yanadimple said...

cik emma : okaey yang. sy ltk lam blglist sy jgkkkk >.<