Sunday, 24 July 2011

smbg ayat klaka klaka :P


ASSALAMUALAIKUM



BOSAN bosan try ni. tadi kopiko kat blog kawan :) heeee~

1) Pilih bulan kelahiran anda:

Januari - Aku cium
Februari - Aku gigit
Mac - Aku belasah
April - Aku peluk
Mei - Aku terhantuk
Jun - Aku terkentut depan
Julai - Aku menari dengan
Ogos - Aku pergi dating dengan
September - Aku lambai dekat
Oktober - Aku muntah depan
November - Aku jerit dekat
Disember - Aku terlanggar




2) Pilih nombor hari jadi anda:


1 - Mak aku
2 - Seluar dalam aku
3 - Bendera Liverpool
4 - Garfield
5 - Musuh dalam selimut aku
6 - Gangster
7 - Handphone aku
8 - Brad Pitt
9 - Driver Bas
10 - Semut
11- Pengetua aku
12 - Polis
13 - Taik kucing
14 - Patung barbie
15 - Lee Chong Wei
16 - Mak Mertua aku
17 - Mak tiri aku
18 - Girlfriendaku/ Boyfriend aku
19 - Makcik kantin
20 - Anwar Ibrahim
21 - Adinda Milano Evans
22 - Ning Baizura
23 - Spongebob
24 - Cristiano Ronaldo
25 - Maknyah
26 - Kawan aku
27 - Amir Raja lawak
28 - Jiran aku
29 - Orang gila
30 - Taylor swift
31 - Awek cun/ Jejaka tampan



3)Pilih warna baju yang anda sedang pakai:


Putih - Sebab aku fikir aku hebat
Hitam - Sebab aku gila
Pink - Sebab aku boring
Merah - Sebab mak aku suruh
Biru - Sebab aku tak tahan
Hijau - Sebab aku baik hati
Ungu - Sebab aku cemburu
Kelabu - Sebab bomoh suruh
Kuning - Sebab suka hati aku la
Oren - Sebab aku baru putus cinta
Coklat - Sebab aku tak tentu arah
Lain-lain - Sebab aku rasa cool wat macam tu


Kemudian korang cantumkan jawapan korang menjadi satu ayat dan tinggalkan komen kat bawah ayat apa mewakili diri korang :)
Contoh untuk diri saya : Aku peluk mak mertua aku sebab aku tak tahan. HAHA >.<

LALALA~ce try tengok korang dapat ayat apa. bye

6 comments:

Azrizal Hussin said...

aku gigit garfield sebab aku gile..lol

yanadimple said...

HAHAHHAHA. cian awk gyleee....jgn lupe mkn ubt tawww

cheqwa said...

jawapan saya,aku cium jejaka tampan sebab aku boring.hahahaha

yanadimple said...

amboi amboiii kantoiii disituuu gatai ehhh hahaha

cheqwa said...

hahaha...eh eh,tengok sekali imbas awak macam nurul badiah lai lah :D

yanadimple said...

spetu dearr??? haha yeeekkkeee??? kembarr kotttkotttt >.<