Thursday, 14 July 2011

mega giveaway by yana & cik putih

ASSALAMUALAIKUM




Setelah selesai memberi nafas baru pada blog, baru saya teringat yang kawan baik lagi tomey tag saya giveaway ni. So, tudiiiaaa!! Dah join >.<   kenapa join? sebab nama dia sama la macam saya. HAHA. Kenalah support orang yang nama sama :P  Tambahan, kalau dah orang lain ajak, memang saya on je. Hadiah pula banyak nyewwww. Tejuttt sayewww... Murah hati betul. Semoga Allah murahkan rezeki kalian juga okay, amin :)

  1. SENARAI SPONSOR GA ini :

  2. Scarf Sweethoney
  3. Wirda Azurainie.
  4. Droplet House
  5. Lens Mania
  6. Ayu-Raudhah Shawlstore
  7. Nora Nabella
  8. Applepinkbow
  9. Syafeika Edora
  10. pixel mania
  11. Wan Hazel 
  12. Momo Chan Collection 
  13. NHL Colloection
  14. Kei Seinchi
  15. Sya Razali 
  16. Aimi Craft
  17. Habibi Hamid
  18. Shawl Az 
  19. Imann Abdul
  20. Aan Boutique
  21. KZ Nabihah Boutique
  22. Ciktiqz Adamaya
  23. Tri Fa
  24. Kittyshawls

Haaaa~ banyak kan hadiah dia. Kalau korang suka menang hadiah banyak-banyak boleh la join sekaki sebadan. Kalau dapat hadiah yang tak minat pun tak apa, boleh hadiah kan kat orang lain yang minat kan kan. Save budget sikit @_@



saya mahu tagg


eh eh jgn bwt tataw plak . Da kne tagg,so kena join. haha :P

GOODLUCK EVERYONE <3


4 comments:

anasrikandiislam said...

hahaha..wut shuld i do then..hihi??

yanadimple said...

oke. copy gamb bannar ats tuuu. link kn gamb tu ke entry contest cik putih n yana kt page dorg tuhh. den buat entry psl cntest ni, ngarut jela pape. jgn lupa copy sume adiah dye n tagg 3 org k. bg link entry yg fatin bwt ni kt cmmnt box entry dorg. done. fhm x??? :) gdluckk

C i k P u t i h K e b a b o m ! said...

penyertaan sudah di check.
thanks for joining.
Gudluck ! ^^,

LyaLuna said...

@cik putih : thx alott dearrrr !!! :)