Thursday, 28 July 2011

I have COOL stuff !!

ASSALAMUALAIKUM


CONTEST CONTEST CONTEST TYM >.<


Saya join contest I have cool stuff la kawan-kawan. Klik sopan-sopan kat banner untuk join sekaki tawtaw >.<  Contest ni agak best *bagi saya sebab saya baru je ada satu barang best. HAHA. *elok je timing


........................................................................................................................................

............................................................................................................

................................................................................

..........................................................

.......................

...

TADAAA

smile people im snapping your perfect pict ^^,

Apa yang COOL sangat nya eh?? Oh, camera tu senaya. That is mini Diana Camera. Okay, kalau semua orang sibuk beli DSLR yang gedabak besar tu kan, saya prefer yang unik-unik sikit walaupun quite old school. HEHE. Kamera ni still guna kodak *sangat ketinggalan but the the pictures very nice and gambar-gambar yang di snapp boleh overlapped kan. COOL tak? Lagi, tak guna bateri or tak perlu dicaj sebab manually kita kena pusing button kat kamera tu supaya kodak tu terpusing balik. Kamera ni kena belajar cara-cara nak guna dia sebab penggunaannya berbeza dari kamera lain yang jauh lebih canggih. 


Contoh gambar overlapping without editing. Siesly la cantik gambar-gambar yang dah ditangkap okey>>>


comelkan ?? :P

that all la nak share barang COOL saya. HEHE. Nak tagg 


:)

p/s : gamb asal dibuang sebab papa saya cakap tak cantik harharhar >.<

10 comments:

cheqwa said...

eh eh,ade name kite laaah...*gedik.hee
thanks yana.btw,gudluck.nnti cheqwa join.kalo rajin.hihi

yanadimple said...

cheqwa : heeheee. aah leww ahh leww. nme awk kn kn kn >.< orite join leeee heeee :)

Acik said...

wow ... memang best! gud luck, k! :)

yanadimple said...

acik : thx dearrrrrr >.< ajen join la k :)

hafizulhakim said...

suka lomo? sy baru ada lomolitos.huhu

yanadimple said...

sukeje..wahwahhhh. beshbeshh nyeww. lomo kalor pe tuhh?? bile na tnjuk kt yana ??? >.<

aiko kato said...

nice~all da best babe!!!

I do I need Iman said...

wah comeyla camera tue ;)

Princess Feyqa said...

wuhuu pic last sekali cute :P hehe fyqa follow sini tw, folow feyqa gk ea :P

yanadimple said...

aiko kato : thx yangg. :)

i do i need iman : comeyla. kecikk jeee >.<

princess feyqa : yeahhh mcm2 style ade.. kn kn kn. thx ygg :) alritooo