Sunday, 24 July 2011

contest time !!! harhar


ASSALAMUALAIKUM

Memandangkan dah banyak masa terluang. Memang gatal gatal badan, kaki, tangan, jari semua lah nak join. Contest pun macam semua nak semak join juga. Contest kali yang ke... entah  =.=   haha. Contest saya dan kaca mata. Klik banner bawah untuk jooooiiiingggg taww taww Cekikdowww~


everybody say haihai to LYA IDMA !! >.<


Dari hari tu *hari bila tah* dah nampak contest ni, tapi tak sempat-sempat nak join lagi sebab sibuk hal rumah tangga orang lain. Tangga kt rumah sendiri belum terurus lagi nihaaaa. Saya ada gambar terbaru dengan kaca mata. TADAAAAA *semua purapura terkejut cepat :P


SORRY sume. Ta sengaja TERletak besau plekk *kununkunun. 


Story behind this picture?? Senang je. Saya curi shades tu. HEEHEE. Bukan saya punya, my superBFF yang punya. Masa tu, kitaorang yang merapu meroyan pergi date kat taman tasik hilir Ampang tengah-tengah panas tu. Konon-konon pergi picnic dengan payung, kasut tinggi, and camera. Orang lalu lalang kat situ tengok kitaorang dengan peliknya. Mesti dorang cakap ceni 'awek dua orang ni dah kemaruk nak datang tasik yang lawa ni kott kottt' . So, panas punya pasal, saya curi bff saya punya shades la. Alasan lain, nak tutup malu sebab date berdua tengah-tengah panas. HARHAR.

Ini jela gambar terbaru. Contest saya dan kaca mata kan kan. So, tapayah na full body sangat laaa... :) Baiklah, that's all. Sukaje joinjoin nyemak join semua contest. TC all.  >.<

Saya nak nak nak tanggggg ~



8 comments:

kim heeruul said...

gud luck..=)

yanadimple said...

heyyyy kim... awak HARUS masukkkkk !!! :D

KimiCnoL said...

goodluck..gmabar2 besar2 nie boleh menang la!chaiyok..haha ;D
(follow)

petua kuruskan badan??

yanadimple said...

thx kimicnol :) maceh maceh. wahwah tjuk beshhh heeeheee

Nik Imana said...

chumelnyaaaa ;)

Mar said...

best of luck ea,..

yanadimple said...

nik imana : ehhh thxxxx awkkk.. awkkk pon ponnn omeyyy lewww :)

yanadimple said...

mar : thx thx awk ptut join jgkkk heeee :)