Thursday, 28 July 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG.CEPAT !

ASSALAMUALAIKUM


Abg BENBEN fevret saya buat contest pula lewwlewww. Kalau abg benben  saya buat segmen ke, contest ke, memang saya suka semak join sekaki, sejari sebadan nak join juga kan kan kan. HAHA. Siapa nak join boleh klik banner atas wink >.<   Contest ni macam besh bukan sebab hadiah semata-mata *tapi hadiah dia pun havoc habisssss, tapi sebab usaha abg benben tufyyytuffyyy niha dalam membantu blogger lain dan dia berinteraksi dengan bijak dengan blogger tersayang sume tanpa pilih bulu *semua orang berbulu kan? :P 

Blogger baru sememangnya suka jadikan mereka yang dah otai sebagai contoh untuk mereka pelajari dunia blogging, so, antara blogger yang wajib korang follow and contohi kebijaksanaan mereka handle dunia blogging ni adalah ABG BENBEN shaye *tengok banner semua tanpa kelip mata . HAHA. 

Kenapa abng benben beshh?

Sebab entry dia salu nya ringkas je n senang difahami, 
dia tak sombong dan sangat mesra dengan semua followers dia,
dia tak memilih dan follow walaupun blogger baru,
dia suka buat segmen beshbesh dan membina
dia dah ajar saya BERDISIPLIN 
sebab segmen dan contest dia salu tutup cepat
so, saya tak boleh tangguh-tangguh and terpaksa buat entry special
laju-laju untuk join dia

HAHA

that's all
*dia dah otai, tapayah promote lebeh la kn
:P

8 comments:

deqlis said...

dtg terjah dari blog BA

http://ellismelia.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blog-cepat.html

Jom tgk U Mobile On Net

yanadimple said...

delqis : haihai >.< umobilee huhuhu okidokii

Nizam Ijam said...

dtg sini tengok jawapan :)

yanadimple said...

nizam ijam : jwpn pe??? =.= heehee

phoged (dk4me) said...

good luck~~

yanadimple said...

@phoged : thx ^^,

ame elms ! said...

geledah cari jawapan dan clue untuk soalan soalan seterusnya sini ! :D

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blog-cepat.html

ohh btw , jemput singgah blog ame ya , sudah berwajah baru . :)

LyaLuna said...

@ame elms : heeeheee :) okidokiii