Wednesday, 27 July 2011

BEN ASHAARI??huhhh??


ASSALAMUALAIKUM

Mula-mula saya macam ini




betul ke ABG BENBEN saya ni???
follow blog saya eh??
terkesima 



















     

lompat sopan-sopan jap
continue
malumalu le dengan abg benben




Betul ke ni? Ke abg benben palsu
orang menyamar?
bhgani cilok abg benben saya ehhhehh dusshh




tapi, tak apa dah berjaya buat saya
happy sebentar
haha




saya harap itu abg benben sebenarnya




sukasukasuka
haha
penat usha nehhh :P
saya harap dia comment blog saya


TQ ABG BENBEN encemencem 
sebelum ini pun ada blogger kegemaran saya dah follow juga
dan comment entry saya.
Terpanjat saya >.<


Tahu perasaan macam mana bila blogger yang 
kita duk usha/tropong/intai
tetebe ada dalam blog kita?
Tak tahu?? tapela  =.=

HAHA

Blogger itu ialah


TQ solihin

:)

8 comments:

Diana @ bilakukatacinta said...

followed u already.....

**NH-Nurul Hidayah** said...

yunk..kamu dalam bloglist yuyue tau..jom tukar cepat!!..ehehe

yanadimple said...

hai. okeyyyy dua2 dlm blglist comeycomey yana jgkkk :)

Acik said...

betul la tu abg BA tu. heheeee ...

ayanuts said...

he...he..ske tgk pic baby tu

yanadimple said...

acik : tekezuttt sy lewww >.< abg BA niiihaaa

ayanuts : ske baby comeycomey kn kn kn dorg ^^,

Luqaz™ said...

jeles...haha

yanadimple said...

luqaz : alolo jgn laaa >.< nati sy promote awk kt abg benben plak k ^^, heee