Wednesday, 13 July 2011

a step futher

ASSALAMUALAIKUM

yanadimple

Dengan ini, saya memperkenalkan orang bernama NURUL LYANA RAHMAN yang kadang-kadang suka tulis mengarut, kadang-kadang suka tulis pasal diri sendiri, kadang-kadang suka tulis suka hati je sampai ada orang yang terasa. Memandangkan papa dan mama saya sendiri pun adalah reader setia blog saya, saya terpaksa lah tulis yang baik-baik dan something yang sopan sikit. Papa saya nasihatkan saya supaya tulis elok-elok supaya tak terlalu pedas sangat, memandangkan dah ada yang sakit hati dan terasa dengan saya. Baiklah papa, taulah papa terasa panas sebab yana cakap pasal rokok kan  kan !!! :P haha.

Saya sedang usaha untuk membuat perubahan blog. Saya masih belum ada idea macam mana, tapi mungkin ada usaha untuk tarik lebih ramai readers. Sebab sebelum ni, macam biar je blog ni kan. Siapa nak baca, baca. Siapa tak nak sudaaa~  Macam tak best pula. Lagi ramai yang baca, lagi tersebar sikit ilmu yang saya nak share ni :) Memandangkan saya blogger baru, saya tak reti sangat nak letak link ke, banner ke pe. so, Baby steps sikit la taw. Okayla. Nak minta tolong sofia boleh tak?? Haha. Bye !!!

4 comments:

dj mudd said...

alalala...swiitt jerp...:p

yanadimple said...

switt?? haha taylor swift betoi laa :P tenkiu naja !! :)

Engku Sofea said...

awak dtg umah kite kite upgrade belog awak okay !:)

yanadimple said...

haaaa~ itu yg sy mao kn !!! syg awkkk lebeyh lebeyh bintg2 d langit sume :D