Friday, 29 July 2011

bukan ternak lemak

ASSALAMUALAIKUM

Entry 'LAYAN BFF' aka tutupmatakalaubencitengokgambarbanyak2 Harhar *siapa yang reti baca je faham. 

ALBUM : SOFIA = fya
                  YANA = na
album FYANA
picnicpicnic sambil snapsnap pict <3

Ini ENGKU SOFIA NADHIRAH. Semestinya lah dia kekasih hati saya. HAHA. Boleh klik album *kunun atas if if if nak tengok more pictures haritu punya hal. So, entry ni bukan entry ternak lemak *bak kata CIK EPAL. Cuma, jalan-jalan, melalak kat dalam singa which is Sunway Pyramid huhu our playground. *yang penting singa hebat lagi semalamlawanbola.

watak utama: tempe

watak utama : popia

Tempe dan popia suka dating shameshame. Mula-mula jumpa terus hughug macam dah bertahun tak jumpa *sedangkan baru minggu lepas jumpa  -_______-'

Tempe dan popia menuju ke arah tempat yang beshbesh untuk melalak sesukasuki hati. lalalalala * karok time

memories ngadengade fyana together

Selepas tercabut tekak, tempe dan popia bukan bercandle light dinner mahupun BBQ, tapi simple life cukupla *separa ternak lemakHeeheee. Kat SIMPLE LIFE, shareshare porridge sweet corn *kalau tak silap nama makanan tu dan makan tauhu *goreng kot but seriously kering dan tak ada minyak langsung. 

hobi : makan tapi salu tak habis  -_______-'

hobi : tenung orang lepastu malu bila terkantoi =.=

Makanan kat Simple Life sangat shedap yummyummm jilat lidah haha. Tambahan berkhasiat sebab ala ala Jepun gituhh punya masakan. Porridge dye pun sangat niceeee~ ada rumpai laut, mushroom, sweet corn and red beans. Gudgud for health. 

Popia dan tempe kemudian beli cookies yummyummm plak kat subway. Den, berjalan pimpin tangan ke luar perut singa. Bubyee popia :'(  Popia dan tempe pun membawa haluan masing-masing. 

THE END

>.<

.....

Akan datang, nak tolong sofia ya ya ya buat video untuk 'contest the best pictures of me' and banyak lagi planning macammacam dengan dia. Korang pun boleh join sekaki dengan fyana punya planning nanti. So, semua usha POPIA sekarang juga okeyhh  heehee. :)


15 comments:

cheqwa said...

sweet nyeeee!muka pon nak sama dah.ke korang adik beradik...heehehehe..semoga berkawan sampai akhirnya ^_^

Engku Sofea said...

sweet nye !!! SAYANG AWAK !!!!!

yanadimple said...

@cheqwa : macehhh. da bnyk kli tpisah da dlu bradik ni tp asek tjumpe alek je. heeheee. *bukn bradik. mmg kwn laaa :) thx. amin

@sofia : alololo. HAHA. SAYANG AWK KETAT2 JUAGGKKKKK <3

Acik said...

bestnyer sesi gether2 ngan member.

yanadimple said...

@acik : mstila beshbeshh. nati nex tym bleyla join skaliiii :) ktrunk bwt gtrhering sume kwn2 bloggerssssz

cheqwa said...

yana,cheqwa tag awak kat sini...jom join ^_^

http://wawanasywa.blogspot.com/2011/07/contest-atas-contest-still-alive.html

yanadimple said...

@cheqwa : alriiteeeyyyyyy :)

kim heeruul said...

amboi ..hang out sakan nampak..keh keh..tak ajak i pon..=P

phoged (dk4me) said...

besh errr..

yanadimple said...

@kim: na ikut ke?? nxt tym ktrunk ajk k. salu lepk mne?? salu ktrunk men snwayyy . xpun ampng laa :)

@phoged : heeheee. beshbeshhh >.<

Solihin Zubir said...

mc psgn bercinta.. ;-p

forever love said...

guna kamera lomo ye.?

yanadimple said...

solihin : mmg bcinta pon aduyaii. heehee. ksih syg ssama bestfren :)

forever love : ade yg gne lomo, ade yg cam fon jee >.<

fyna said...

comel la korang =)

LyaLuna said...

@fyna : thx ^^,