Tuesday, 19 April 2011

test mengarut


ASSALAMUALAIKUM

kepada : siapa yang nak tahu
daripada : tak tahulah

mood : boring

1) nama-nama pelik yang orang lain pernah panggil kau?
- tempe
- pending a.k.a blur
- kuna
- pakar otak
- adik manis
- sizuka
- gadis barat

2) pernah merantau ke?
- kelantan 2tahun
- johor 5 bulan
- kuala lumpur 1 tahun
- terengganu nak masuk setahun dah

3) keturunan?
- jawa belah papa
- mami jarum belah mama

4) hobi kau?
- menonton wayang @ movie
- membaca
- outdoor games
- hanging out
- surfing internet

5) peel makanan kau?
- tak suka makan nasi
- tak suka makan sayur
- tak suka makan seafood
- tak suka makan steamboat
- tak suka makan burger
- tak suka makan manis dan pedas

6) kau rasa kau pelik tak?
kalau tak kenal, mungkin kau rasa tak. bila kau dah kenal aku, makin lama kau akan rasa, aku makin pelik. tak caya tanya roommate aku. haha

7) kenapa kau jawab soalan boring ni?
sebab aku tengah boringlah !

8) kau nak tag sapa2 tak?
taknak. haha. next ques plez.

9) kau ni jiwang tak?
tak. aku romantik je. haha

10) kau suka masak tak? masakan kegemaran?
sangat suka bereksperimen. suka masak western food

11) perangai pelik kau?
- aku diam bila aku tensyen
- aku menangis bila aku geram @ marah
- aku suka sangat makan tempe dengan kicap dan sos banyak2
- nasi bukan makanan rugi aku. aku makan roti je
- aku tengok kartun bila aku sedih
- aku makan buah-buahan sepanjang hari pun dah cukup
- aku suka duduk dalam gelap sebab malas pasang lampu
- aku suka mengarut bila aku rasa boring
- aku suka buat lawak bila aku tengok kawan aku stress
- aku ketawa dan senyum banyak2 bila aku nervous
- time exam, aku malas mandi, malas makan, malas keluar rumah sebab aku rasa buang masa

12) dah berapa kali couple?sekarang single?
malas jawab sebab dah give up. haha

13) cepatlah jawab soalan atas tadi.
namooowww! haha

14) kau nak melancong ke mana?
- MAKKAH dan Madinah
- Japan
- Paris
- New Zealand
- Australia. senang cerita seluruh dunia lah

15) boring tak test ni?
SANGAT. bila nak habis?

16) haiwan yang pernah kau pelihara?
- kucing parsi
- hamster
- ikan emas
- ikan laga
- sugar glider *coming soon haha

17) kau rasa kau hebat tak malam pertama nanti?
weyh ! menyesal aku layan test ni ! NEXT! HAHAHHA

18) kau rasa kau hot?
aku sejuk sekarang

19) happy tak test dah nak habis?
SANGAT!

20) listkan 10 nama-nama orang yang paling kau sayang selain keluarga.
1) engku sofia
2) syahirah
3) anis suraya
4) farzana
5) nadiah
6) ain khalidah
7) fatihah
8) shakira
9) ainul
10) syiqin dan ramai lagilahhh! tenape mintak 10 je??...:(

Conclusion : dah boleh sambung study sekarang jugak  ~_^

4 comments:

Theye said...

wah ada nm faz lah akhir skali tuh..
hik3..
ello!!yana!!mcm dpt test yg daysta nih???haha

yana pelik?/eemmm...
dh besa tgk..alah bisa tegal biasa..
hik3

cloud9 said...

cepatlaa. faz plakkk buat test neyhh!! haha

Theye said...

oo faz pon kena ker??then jwb kt blog ker??aiyo!!ngeri!

cloud9 said...

aah. cpt2...haha